Sala de nunti in Arad

interior sala nunti
sala nunti din arad

Traditia de a sarbatori frumoasa nunta, este inradacinata inca din cele mai vechi timpuri, cand era considerata esentiala pentru a le demonstra zeilor cã tanara familie este proiectata pentru o viata bogata si plina. Astazi, nunta este un banchet iar primul lucru important este rochia miresei si al doilea lucru important este sala de nunta. Salile de nunti trebuie sã fie pline de rafinament iar meniurile sã contina diferite feluri de mancare. Cautarea salilor de nunti trebuie facuta din timp iar pentru alegerea lor trebuie acordata o deosebita atentie locului, deoarece acestea trebuie sa fie intr-un loc minunat si sa se tina cont de numarul de persoane care vor veni la petrecere. Fiecare dintre aceste sali de nunta poate fi mai mica pentru un cadru restrans in care vor veni doar prietenii si familia sau poate fi mai mare pentru a cuprinde un numãr de 50, 100 sau mai multe persoane.
Sala de nunta in care se va tine petrecerea, trebuie sa fie un vis pentru proaspetii casatoriti. Mobilierul sa fie rafinat, decorat perfect si sa va fie oferite diferite feluri de mancare. Paharele sa fie din cristal, pe masa sa fie asezate flori daca se poate naturale, daca nu decorative, sticle cu sampanie si fructe care pe vremuri reprezentau abundenta, deoarece aceasta este imaginea atunci cand te gandesti la nunta. Variantele salilor de nunta sunt diversificate, cum ar fi un restaurant cu decor clasic, o sala cu decor antic, una in stil oriental sau poate fi in stilul cel mai modern.
In vremurile de demult tinerii miri veneau la sala de nunta, care de multe ori avea loc in hanul satului, in calesti trase de cai albi maiestuosi, care simbolizau sarbatoarea vietii, iar locul casatoriei o sala reala din palatul regal. Astazi, nuntile se fac in sali moderne in care se creeaza scene de basm. Daca sunteti din Arad, desigur ca prima optiune va fi pentru o sala de nunti din Arad
În Arad puteti acorda o atentie deosebitã Hanului de la Rãscruce care are o capacitate de 150 de locuri, este recent renovat, oferã cele mai bune camere pentru oaspetii care vor sã petreacã mai multe nopti, oferindu-se un discount atât pentru camere cât si pentru masa la restaurant. Sala de nuntã cu tavane înalte, are ferestre, aer conditionat si ceea ce este cel mai important, este destul de spatioasã, potrivitã pentru o nuntã. Decorarea salii pentru nunta joaca un rol foarte important in crearea unei atmosfere de sarbatoare, iar pe site-ul nostru SaliNuntiArad.ro aveti informatii complexe despre Hanul de la Rascruce.
In plus fata de proiectarea salii de nunta a acestui han, pe site-ul nostru veti gasi mai multe sali cu decoratiuni foarte frumoase, de inalta calitate si care de multe ori prezinta originalitatea nuntii. Daca doriti o sala de nunta in arad puteti apela la site-ul nostru SaliNuntiArad.ro, unde aveti expuse numeroase sali de nunti din Arad.